onsdag 18 mars 2009

18 mars - Sommarvärme

Idag var det faktiskt riktigt soligt och varmt. Nästan lite sommarkänsla faktiskt. Så där över 20 grader och sol. Nu är sommaren på väg!

Idag hade jag först business och sedan var jag på en workshop där de pratade om att ta en degree i Business och göra en transfer. Det var en hel del bra information faktiskt men det hela gjorde mig egentligen inte mindre förvirrad av vad jag vill göra. Vissa frågetecken klarades ut men istället kom nya upp som jag inte ens tänkt på innan. Jag fick däremot hjälp med att titta över vilka kurser jag behöver läsa för att göra en transfer och om jag ska stanna ett år till. Till men glädje ser det ut som att jag faktiskt kan klara alla kurser jag måste ha på två år på SBCC och sedan om jag vill göra en transfer till hösten 2011. Däremot tyckte hon att jag måste göra om mina placement tester i matte och engelska för om jag hade så bra betyg trodde hon jag kunde få högre på testerna så jag slipper läsa så mycket engelska och matte. Dom kan man börja ta den 6 april och jag måste ta dom den veckan. Jag var oroad att jag låg för mycket kurser efter men tydligen kan det gå. Jag måste bara läsa några kurser i sommar men då läser jag dom online så jag kan vara hemma i sommar Sverige. Men vad jag vill är svårt just nu. Dessutom är jag ganska uttråkad och trött för tillfället. Sedan skyndade jag mig i alla fall vidare till min ekonomilektion. Vi gick reda på att jag fick 100 % på mitt analys prov förra veckan. Det går bra för mig i alla mina kurser faktiskt vilket är skönt.

Träningen idag var annorlunda. Det var speed workout. Lång uppvärmning och nedjoggning för den lilla riktigt träningen. Vi gjorde ”bara” fullt tempo i 1 min *4. Det är mer än sådan träning kortdistansgruppen annars gör. Det är sådan skillnad vi maler mer medans dom kör kortare med högre intensitet. Det var däremot en ganska bra träning. Sedan gick jag upp på skolan och satt i solen i nästan en timma och gjorde lite läxor innan jag blev så hungrig att jag bara var tvungen att gå hem för att äta. Jag har fått gjort en hel del plugg idag så förhoppningsvis får jag helgen ganska fri från det. Insåg att nästa vecka är sista veckan innan Spring Break! Jag ser verkligen fram emot en veckas ledigt måste jag faktiskt säga. Få lite nya krafter och ny motivation och få fritid till allt och inget.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hur kan ni haft 20 grader, i Goleta var det 30 grader haha..