lördag 31 januari 2009

31 januari - Långlångt pass och Spring Breaks planering

Ni kan inte gissa vad jag gjort idag. Jo jag har nästan sprungit ett helt Göteborgsvarv, bara fyra kilometer ifrån, dvs. 17 km idag. En och en halv timma. Men vad långt jag kom. Jag har aldrig sprungit så långt i hela mitt liv tror jag, längsta är 75 minuter. Jag sprang förbi West beach, East beach, SB Zoo, SB Cemetery, längs hela strandpromenaden bort till Butterfly Beach, Montecito Casino och en bit upp i Montecito innan jag vände och sprang hela vägen tillbaka igen. Det var en lång väg men jag fick se en del av Santa Barbara jag har missat och vilken fin strand, Butterfly Beach. Jag var däremot väldigt trött i benen när jag kom tillbaka för jag hade redan träningsvärk i benen innan jag började rundan pga. gårdagens pass och dålig stretching. Hur hungrig som helst fick jag i mig lite mat sedan i alla fall. Andra kalhydratladdar i veckor innan Gbg-varvet. Jag gick upp och åt en skål gröt och drack en del vatten och gav mig sedan iväg.


Efter det försvann all energi verkligen ur mig. Jag blev så trött. Egentligen hade jag tänkt gå ner till stranden och träffa Leigh men istället gick jag och tog en power-nap på en timma. Det fanns inte en muskel i kroppen som ville göra något annat. Sedan kom alla senare hem och jag vaknade till liv igen. Vi började därför planera inför Spring Break! Den stora händelsen här i USA på våren som måste planeras. Vi ska nog åka till Mexiko för en vecka, vi tre och Sofia hänger nog också med. Vi hittade flyg till bland annat Puerto Vallarta ganska billigt och som verkade det bästa hittills. Vi får väl se vart vi hamnar. Någon soligt ställe med strand i alla fall. Sedan skulle vi ut till IV men jag var fortfarande trött och Emily var inte heller jätte på så vi hoppade över det. Jag och Emily tog en kvällspromenad bort till piren istället. Så det blev lugnt ikväll men det var bara skönt.


Imorgon är det Super Bowl så vi ska försöka hitta några killar med TV så vi kan se det med dom. Annars ska jag försöka få en hel del nyttiga söndagssaker fixade imorgon också hade jag tänkt. Bye Bye January, see you February!

Inga kommentarer: