onsdag 1 oktober 2008

1 oktober - Så var det oktober

Imorse gick jag upp tidigt för att prata med dom där hemma på Skype. Det är alltid kul att höra hur alla mår och vad som händer och bara höra deras röster. Sedan fick jag skynda mig upp till skolan och bokföringen. Idag var det mycket varmare ute än vanligt så idag blev det korta shorts och linne bara. Det var faktiskt ett tag sen det var så varmt nu. I helgen ska det däremot regna sägs det och bli typ nittio grader men jag klagar inte för att det blir kallare helgen för vi ska tävla på fredag i Bakersfield en bit in i landet och det kan bli sjukt varmt där om det är varmt.

Träning idag var jobbig. Det var på bana idag vilket jag gillar mindre än annat om man säger så. Dessutom var det som tidigare sagt väldigt varmt idag. Jag vet inte hur jag ska komma över den känslan av att det är så jobbigt på bana jämfört med ute. Jag tror nämligen att det är mycket mentalt. Jag känner mig fortfarande seg i benen och vill verkligen, verkligen inte vara det på fredag. Jag hoppas det kommer kännas bättre för jag känner att jag har bra tider i kroppen bara benen vill och känns så fräscha dom bara kan göra just nu. Efter träning var det Ice-bath så jag hoppas det kan hjälpa till lite på vägen.

Sedan gick jag hem och var jätte hungrig och hade ingenting hemma så jag var tvungen att slänga i mig en macka sen gå ner till Santa Cruz och handa. Som vanligt gick jag runt hundra varv där nere och försökt komma på något kul att äta och handla. Till slut blev det en del frukt, grönsaker, Chicken nuggets, potatis, skinka, yoghurt m.m. Sedan gjorde jag klyftpotatis av potatisen och morrötter i ugnen med Chicken nuggets. Det blev riktigt bra. Sedan pluggade jag lite och har sett på Top Model och 90210 som är på för tillfället. Jag ska sova tidigt idag för imorgon ska jag ut och springa på morgonen innan ekonomin klockan 11. Ha det bra allihopa!

Inga kommentarer: