onsdag 15 oktober 2008

15 oktober - Segt!

Nu är jag äntligen klar med alla mina sammanfattningar inför midtermen på måndag. Blev 12 sidor totalt. Sedan ska jag bara plugga in det och Emils halva också så ska jag klara den där midtermen.

Idag hade jag bokföring det är typ mitt favorit ämne faktiskt av mina tre ekonomiämnen. Jag gillar ändå läraren och det är ändå ganska kul även om det är sjukt mycket. Det är midterm på måndag och jag hoppas det ska gå bra men jag måste börja plugga i helgen till det. Söndag kommer bli världens plugg dag kan jag säga.

Imorgon har jag midterm i ekonomin så jag måste läsa lite nu innan jag går och lägger mig. Jag måste fixa ett A på den här midtermen så jag kan hålla uppe mitt betyg i det ämnet.

Träningen idag var seg jag är fortfarande sjukt seg i benen men jag förstår inte varför. Hatar det! Jag känner jag är negativ när det gäller träningen men det är mindre kul nu än innan för nu börjar kroppen bli sliten och det är mycket i skolan.

Jag är så glad för Amanda och Angelica som fick jobb i Branäs båda två! Nästan så man själv också hade velat åka dit och jobba och bo tillsammans men jag föredrar sol, palmer och USA framför snö och kyla, sån är jag. Men det är ju dom jag saknar om något! Grattis till er båda!

Måste bara säga idag var jag så trött så jag orkade inte laga någon mat så jag gick ner och handlade en sådan färdigrätt och skulle värma i mikron. Det var det äckligaste jag ätit på riktigt länge! Jag kunde inte äta det, seriöst det smaka ****. Så typiskt så jag fick sedan ändå stå och göra några mackor till middag när jag ville spara tid. Hade nästan gått snabbare att bara kokat pasta som jag hade här hemma och tagit lite tomatsås än att gå och handla och sedan inte kunna äta det och få göra något annat. Och det hade framförallt blivit godare.

Jag har varit seg idag och är trött. Jag har dragit ner på sömnen någon timma nu varje natt för jag har pluggat så jag börjar känna det. Därför ska jag göra mig i ordning nu och sedan lägga mig och läsa ekonomi tills jag somnar med boken i handen. Som tur är, är det min lättaste bok så jag om jag somnar och får den i huvudet så dör jag inte i alla fall!