onsdag 22 oktober 2008

23 oktober - It is freaking hot today

Idag har jag varit ganska trött efter utgången igår men inte så farligt ändå. Jag var ju helt nykter och hemma lite efter ett så det var ju inte så farligt. Jag gick upp till PD 140 och vi gick igenom engelska och matte testerna vi fick göra när vi kom hit hur dom fungerar och gör att vi kan ta vissa kurser osv. Sedan gick vi igenom hur man får delta i ett D1 skollag på ett universitet, vad det är dom regler som gäller. För min del är väl inte just den divisionen något som någonsin kommer bli aktuellt men ändå. Jag tror i alla fall att jag ska ta om mina engelska och matte tester nu i november/december för det hade varit bra om jag fick bättre och kom upp en nivå i matten, för då behöver jag nog inte ens läsa någon matte på universitet om jag fortsätter här och pluggar ekonomi. Engelskan behöver jag få bättre på för att slippa ta vissa engelska klasser. Jag ska maila en av studievägledarna och fråga om hur jag gör med det. Sedan ska jag boka en tid med en studievägledare här och se hur jag ligger till med kurser och liknande. Jag har nämligen blivit mer och mer inne på att kanske ta en hel utbildning här eller jag vill i alla fall ha möjligheten om jag vill och då måste jag se till att jag får vissa kurser jag behöver redan nu i december. Vad framtiden leder mig vet jag inte men jag vill ändå ha valmöjligheten om jag vill. Jag vill inte stänga några dörrar i onödan helt enkelt.

Igår var sista dagen att droppa en kurs om man inser att man inte kommer klara den och få ett W. Hur många tror du inte dök upp på min ekonomi lektion idag? 14 styckena och i alla fall tio av dom har droppat kursen. Vår lärare i PD 140 är studievägledare och sa till en kille som tar samma ekonomi och bokföringslektioner som mig och med samma lärare att det är sjuka klasser. Dom är sjuk svåra. Jag vet inte hur jag hamna i dom där klasserna alltså men hur skulle man kunna veta det innan? Det gör ändå att man kan känna att det är ganska bra om jag klarar dom kurserna med ett B ändå.

Träning idag var inte jobbig så sätt egentligen men när termometern står på mer än 83 F dvs. mer än 30 grader ute så är det jobbigt. Det är 23 oktober och 30 grader och man ville bara vara i skuggan. Det är sjukt faktiskt. Då tänker jag på er där hemma som har stövlar och jackor på er. Men det är så här ibland här vissa dagar innan halloween är sjukt varma men sen efter halloween blir det mycket kallare eller då pratar vi ner lite under 20 grader kanske. Vi sprang i Wallcox Park, typ jätte torrt och som en sandöken i stort sätt. Det var varmt där idag kan jag lova.

Nu ikväll har jag varit ute och ätit på CPK, en jätte bra lite italiensk restaurang här. Ganska känd i California. Det var nämligen Cubanas (Ivanas) födelsedag idag. Hon fyllde 19 år, vilket kanske inte märks men det är en annan sak. Så jag, Paige, Kevin, Jenn, Ivana och två killar från fotbollslaget var där och åt. Fotbollskillarna kände jag inte från innan så mycket mer än att dom alltid tränar efter oss men dom var jätte trevliga och en av killarna bor tydligen här på La Brezza bara fyra lägenheter bort i min byggnad. Han visste tydligen att jag bodde här för han hade sett mig. Efter en delad sallad med Jenn gick vi ner på State och tog en glass vilket var sjukt gott det med. Därefter körde Kevin mig hem och här är jag nu! Imorgon är jag helledig. Ska bli så skönt. Jag ska försöka få lite saker gjorde som tvättning, handling, shopping, plugga m.m. Vi får se hur mycket jag får gjort men det hade varit skönt att få gjort så mycket som möjligt imorgon på dagen så man slipper tänka på det i helgen. Ha det gött!
En bild för er där hemma i kalla Sverige,
Det är sjukt att jag faktiskt bor här och tränar där varje dag

1 kommentar:

Rebecka sa...

Ja, men det känns skönt ändå.. bättre att åka när man känner sig riktigt taggad ist! ja, det får vi göra :) blir säkert nån utgång här istället.

Jag stannar kvar här över jul, får ångest över tanken att sitta på ett plan i FÖR många timmar, hah. Hur tänker du göra?