tisdag 9 september 2008

9 september - Seg och mycket plugg

Idag har jag haft ännu en sån där seg dag. Jag ville inte till skolan och var jätte trött och seg. Först hade jag ekonomilektion där vi bara repeterade och fick arbeta fritt inför Quizet på torsdag. Så det var ändå ganska lugnt men jag tycker det är lite jobbigt med ”arbeta fritt i grupp”. Då måste man ju komunusera med massa främmande amerikaner men det är nyttigt. Sedan ät och lunch, pasta och samma pastasås som de senaste veckorna. Det blir så när man köper storpack till sig själv bara. Därefter var det träning som jag var med på idag. Jag kände mig verkligen helseg och trött i kroppen men det var bara lung träning idag med 30 minuter och intervaller och övningar och grejer. Det var ändå bra att det var en lugn dag första dagen efter att man varit sjuk. Därefter gick jag hemmåt och laga mat och började plugga bokföring. Sedan fortsatte det med att skriva loggboken för Cross Countryn och senast satt jag med ekonomin. Det är mycket plugg nu och mycket i övrigt plus att jag är i halvform vilket gör saker jobbigare.

Vår lägenhet börjar ändå se ut som en lägenhet nu! Jippi! Den är faktiskt städad, diskad och möblerad med våra nya möbler nu. Det ser faktiskt ut som någon bor här nu. Nu behöver vi inte skämmas så över när vår dörr är öppen och andra kollar in här.

För övrigt sitter jag med mina nya löparskor på mig för att gå in dom lite innan jag springer i dom. Tänkte inviga dom imorgon faktiskt. Vi har fått reda på resultaten från tävlingen nu. Paige sprang på 23 minuter och kom in som nia och det var totalt 85 tjejer med. Jag kom in på 27 minuter och kom på typ 50 plats. Den som vann sprang på 20 minuter vilket är sjukt på den banan kan jag tala om. Även om mitt resultat inte var jätte bra r jag ändå nöjd när man tänker på hur jag mådde och vad det var för bana. Nästa lördag är det som gäller nästa gång.

Roligare än så här är inte mitt liv idag men jag tänkte ta lite kort på lägenheten nu när den är så fin. Så jag ska lägga upp dom så ni får se hur jag bor också! Nee tillbaka till plugget och sen sova!

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj, en till svensk i Santa Barbara, tänk vad mycket man kan hitta på nätet ;)

Vad är det för något du pluggar härborta, och hur länge har du varit här?

Själv går jag på high school här, men det är inte så illa det heller. Bor med en värdfamilj i lilla Goleta..

Kramar från Charlotte