onsdag 24 september 2008

24 september - Quiz, träning och middag

Idag vaknade jag av klockan som ringde klockan åtta och då hade jag sovit hela nio timmar. Det sjuka var att jag fortfarande var trött under dagen. Jag borde varit jätte pigg men så var inte fallet tyvärr. Jag tog det ganska lugnt på morgon gick igenom mina 280 sidor i bokföringen inför quizet senare. Sedan gick jag och hade provet. Det gick helt okej jag kände jag kunde det hela ganska bra. Hade inte kunnat plugga mer eller göra mer. Så vi får se på måndag hur det verkligen gick.

Idag kände jag mig seg i benen för första gången på flera dagar och det var innan ett tufft träningspass. Idag var det stepping stone på bana. Det var sjukt jobbigt. Vi sprang först 15 min uppvärmning ute och sedan 7 * 800 meter på bana med olika hastigheter på varje 800 meter. De första fyra gick bra men de andra tre var hemska. Jag är inte riktigt van vid träning på bana och jag var ganska seg idag. Så det var typ den värsta träningen hittills denna vecka. Därefter var det 15 min till. Sedan var det Ice-bath. Jag och Chris höll på och dö även idag och alla andra påpekade om att vi hade för varmt vatten för vi var för många i på samma gång egentligen. Tur att någon förstår mig i alla fall. Chris är skön han. Jag gillar mitt lag dom är jätte sköna men jag umgås inte så mycket med dom utanför träningarna men jag nog ändra på det. För det är sköna människor allihopa. Vissa skulle till Sharkizz idag och jag var väl lite på men inte så jätte på. Så det blev inget med det idag och jag vet inte om det blev något för dom andra heller. På lördag ska vi alla i laget hem till coach och hjälpa honom bära flyttlådor och grilla i hans nya hus i Santa Barbara. Så det kan nog bli kul.

Jag fick kommentar om att de tyckte jag hade gått ner i vikt så jag var tvungen att väga mig och visst så var det. Det är ju inte mycket bara 4 pounds men sedan har jag omfördelat det hela lite och fått massa mer muskler och mindre fett. Jag har ju känt det men inte så men det blir mer verkligt när någon annan påpekar att det syns. Det förklarar varför alla mina bhar är förstora nu. Jag har tappat vikt på överkroppen, där jag minst vill göra det. Så jag borde gå ut och shoppa i helgen. Eftersom vi tränar typ 12 timmar i veckan och jag går överallt och gör av med sjukt mycket kalorier som jag sedan inte riktigt äter upp har jag gått ner. Det är sjukt i USA går ju alla upp men inte jag. Jag äter ändå sjukt bra tycker jag. Frukost, lunch, middag, kvällsmat – varje dag. För en gång skulle inse jag hur min lillebror Tobias har det som tränar så mycket. Det är svårt för jag vet inte när jag ska få in mer mat under dagen. Det är egentligen ingen stor deal just nu men om jag går ner mer blir det, det. Därför gick jag och handlade mat efter träning på Santa Cruz. Så jag handlade köttfärs (sjukt billigt 1,45 dollar för ett pound), yoghurt, flingor, frukt och grönsaker, ris, krydda, bars (så jag kan äta något mellan då och då). Så sedan gick jag hem och lagade chili corncarne och ris och sallad. Vad gott det blev. Men vilken tid matlagningen tar. Det är det enda jobbiga. Egentligen är det riktigt kul men tar sådan tid. Nu har jag gjort mat för resten av veckan nästan i alla fall. Riktigt nöjd blev jag med maten. Så jag satt här och kollade Gossip Girl på cw.com och åt min goda mat här ensam i lägenheten eftersom dom andra har lektion. Därefter har jag kollat Top Model och fyllt i min träningsloggbok och svarat på en hel del mail som legat i inkorgen ett tag, kollat över min budget och lite annat plock. Inte något plugg idag i alla fall. Nu ska jag uppdatera klart bloggen ordentligt och sedan sova. Jag behöver alla sömn jag kan få. Ha det bra allihopa!

Inga kommentarer: