onsdag 17 september 2008

17 september - Tyler Hilton

Igår innan jag gick och la mig var jag inne på Tyler Hiltons hemsida och kollade än en gång hans konserter och om det fanns något nytt där. Han kommer äntligen till LA när jag är här! Han spelade i LA två dagar innan jag kom till USA i LA men nu ska han spela i LA igen! I och för sig är det väldigt lång tid kvar, 21 december men ändå. Jag vill jätte gärna gå men vet ingen som kan tänka sig och gå med mig. Så om du vill kan du ju alltid säga till för jag vill verkligen gå! Jag gillar verkligen Tyler Hiltons musik och de han har gjort i film och TV-serie mässigt är inte helt fel det heller (One Three Hill och Walk the Line). Sitter och lyssnar på honom nu för övrigt. Om du inte har lyssnat något på honom någon gång så tycker jag du borde gå in på hans hemsida.

Det är fest utanför mitt fönster nu typ. Folket ska nog till Sharkizz kan jag tänka mig eftersom det är onsdag. Själv sitter jag här och försöker läsa Investment men det går såå dåligt. Fattar noll och har noll koncentration och ork. Vill inte! I och för sig är det inte jätte bråttom med att göra det nu men jag har så jätte mycket nästa vecka så det är sjukt. Ibland känner jag att jag har tagit för mycket ämnen och för jobbiga ämnen. Just nu är ett sånt tillfälle. Jag vill också ha ”flummkurser” då. Ibland känner jag mig bara så liten i den stora världen på nått sätt. Ungefär alltid när jag är trött och har för mycket framför mig. Det är sjukt att medge att man faktiskt inte känner sig supertaggad och är på toppenhumör när man befinner sig på ett sånt här ställe men ibland är det bara en snygg utsida.

Nästa vecka ska tydligen också bli den jobbigaste träningsveckan på säsongen typ för det är en hel tävlingsfri vecka och efter den veckan kommer alla viktiga tävlingar. Idag körde vi intervaller på bana, 400 meter, det var jobbigt och jag var ganska seg. Jag känner verkligen av att jag inte är van att träna så här mycket i vanliga fall. Eller i alla fall springa så här mycket på asfalt och över huvudtaget. Jag har redan sprungit typ mer än 2,5 mil denna vecka på tre pass. Då har jag lika många pass kvar denna vecka. Vi gjorde Ice-bath idag och jävlar vad kallt det är. Det är typ 9 grader och där ska man stå med det iskalla vattnet upp över hela benen i 10 minuter. Jag och Chris typ står där bara och räknar ner varenda sekund och känner typ att vi är med i Titanic ungefär. Medans dom andra inte verkar alls berörda alls av det kalla. Till slut var vi klara och jag och Chris hoppa så klart ur på sekunden. Benen blir helt röda efteråt av kylan men det är en skön känsla efteråt för det är inte lika jobbigt att gå i trapporna uppför sedan som det annars är efter ett träningspass. Annars har det inte hänt så mycket idag.

Jag har inte hört så mycket från Sverige på det senaste. Vad gör ni där hemma? Mår alla bra? Bara för att jag är här vill jag ändå bli uppdaterad. Ni vet ju vad jag gör men jag vet inte vad ni gör. Uppdatera mig lite nu! Nu tror jag att jag ska göra ett sista försök med Investment-boken annars hoppar jag det för ikväll och ser på TV istället eller går och lägger mig eller nått. Ciao!

6 kommentarer:

Anonym sa...

uuh, jag bor också i usa:) varför bor du i usa?

Anonym sa...

jahaa, :) jag pendlar mellan D.C och californien/LA :D
nej ag bor här med min mamma och syster
kram

Anonym sa...

japp japp :) hur länge ska du vara här?

Anonym sa...

okejokej:) när kom du hit?
nej men jag bor här, så jag ska inte hem..hehe

Anonym sa...

okej, trivs du?

Anonym sa...

inte varit i cali än :) ska dit första gången om 2 veckor blir det nog...hehe ! men de låter super i cali