måndag 22 mars 2010

22 mars - Guys never stop surprising me

Måndag morgon och sista veckan innan Spring Break! I can’t wait! På engelskan fick jag lämnat in min essay och sedan hade vi en ganska slapp lektion där vi skulle göra research vilket inte blev mycket av för min del. På kommunikationen fick vi tillbaka våra papers som vi gjorde för några veckor sedan och jag fick 100/100! Yeah! Det var väldigt skönt att veta för det betyder att kvalitén på arbetena i den kursen inte behöver vara enormt hög vilket kommer underlätta att skriva det andra arbetet som ska in på måndagen efter lovet. Ordbajsa är jag bra på och tydligen var det vad hon gillade, my luck!

På träningen idag så skulle vi ha enda hårda passet för veckan, 5K workout - 800 + 3*1200 + 800 m. Det var en sådan lättnad för mina ben var inte alls sega på uppvärmningen och den första 800ingen och 1200ingen, men jag jublade för tidigt. Sedan gick det bara ut för. Vaderna var krampiga, bene sega och jag hade världens magknip och missa tiderna med 15 sekunder! Hjälp jag undrar om jag kommer hinna komma tillbaka i form igen med lätta ben innan säsongen är över. Det blev ice-bath och vadövningar efteråt.

Förresten jag har blivit accepterad till skolan på Hawaii! Så om jag vill kan jag börja där till hösten och spendera 2 år framöver på en paradisö. Vi får se däremot hur det blir med det men jag har blivit antagen i alla fall.

Killar sluta aldrig förvåna mig, jag säger bara det och jag undrar om jag någonsin kommer förstå mig på dom. Jag tror inte det.

Inga kommentarer: