onsdag 10 mars 2010

10 mars - It is sunny but it is still cold

Som sagt vi har sol vilket är skönt men det är väldigt blåsigt och ändå kallt. Jag tror vi hade ner mot 5 grader i natt och på dagen är det inte mer än max 15 grader. Dessutom blåser det väldigt mycket just nu. Jag ska däremot inte klaga för jag har fått en del färg i ansiktet nu i veckan för solen tar ändå som sagt.

På engelskan hade vi vikarie och gick igenom vår essay plan och sen gjorde lite uppgifter. Ganska lugnt. Kommunikation kom vi inte så lång med. Däremot lärde jag mig idag att IV har den största befolkningen i åldersgruppen 18-22 år per kvadratkilometer i hela USA. Ganska sjukt! Dessutom påstod någon att 8 % av all alkohol i Kalifornien konsumeras i IV. Ganska troligt ändå.

På träningen idag hade vi flying 100s och jag var rädd för att jag skulle dö totalt. Jag har inte gjort en riktig workout på så länge nu. Bene kändes tunga och vaderna krampaktiga. Däremot klarade jag att träffa rätt tid för alla åtta, vilket först skulle vara 12 men coach har dragit ner på träningen där här veckan på grund av mycket sjukdomar och skador. Jag är glad att jag klarade av att göra passet så pass bra ändå. Det ger lite mer självförtroende inför lördag. Däremot så fick jag reda på det är många Division I and II skolor som kommer och det är en jätte stor tävling som kommer ta hela dagen och kvällen. Vi åker nog vid åtta och jag tävlar inte förens runt sju, vilket i och för sig är sista loppet men ändå. Däremot vet jag inte vilken sträcka jag ska springa på lördag än men vi får se. Jag är inte den enda som är nervös i alla fall, vilket är skönt. Erika hon springa 3000 m hinder för första gången, vilket är något av det tuffaste du kan göra så jag förstår henne. Vi stöttar varandra bra i alla fall vilket är skönt. Hon är så go!

Imorgon har jag prov i statistiken och det ska väl gå bra hoppas jag. I övrigt är det torsdag vilket är skönt. Snart helg, även om den här helgen knappt kommer bli någon helg alls. För den börjar typ på söndag för min del.

Inga kommentarer: