fredag 30 oktober 2009

30 oktober - Halloween night number one

Fredag alltså. Först hade jag lektion på morgonen. Vi fick tillbaka våra Midterms. Excellent work Sarah! Without a doubt one of the best essays I have ever received in the years I have been teaching this course…. It truly was an outstanding piece of work Sarah!” Ganska bra. Han är också en lärare som vet vad som krävs på de riktigt bra universiteten för att lyckas. Han tala om för mig att jag utan några som helst problem skulle passa in där och klara av livet på ett prestigefyllt universitet. Det är alltid ord som gör än glad.

På träningen idag hade vi 4 * 1000 m.
Det var bara jag och Alex där idag av tjejer och idag kändes det som att det jag var ute och sprang med Amber under friidrottssäsongen. Alex sprang precis som Amber gjorde med mig då. Nostalgi! Det hela var ganska tufft under passet men man återhämta sig fort. Vi gjorde riktigt bra ifrån oss och det är kul att springa med Alex för vi är typ jämlika även om hon nog är bättre än mig egentligen men jag har mer vilja.




Väl hemma igen så blev det middag och göra sig iordning för helgens första halloween firande. Emilys kompis Amanda hade kommit kvällen innan från LA så vi tre skulle ut till IV tillsammans med Dannie och Dylan. Kvällens outfit för min del var; Proud-American/America/the American flag. Kalla det var du vill men meningen var att jag skulle vara amerikan på alla sätt och vis. Vi tog bussen ut och sedan gick vi till Dannies kusins hus och var där ett tag eftersom vi kom ut så tidigt. Sedan gick vi ut på DP med alla andra väldigt, väldigt många människor. Det var kul men inte överdrivet kul. IV är IV. Vi var på några olika fester där nere och så. Det var en helt okej kväll och nu är IV gjort för den här Halloween.

Inga kommentarer: