tisdag 6 oktober 2009

5 oktober - Ännu en ny vecka med prov och träningar

Tiden går så fort, en tredje eller fjärde del av terminen har i stort sätt redan gått. På morgonen hade jag mitt första ENVS prov och det gick helt okej. Hoppas verkligen jag gjorde bra ifrån mig för jag behöver de i den kursen för jag ligger på gränsen verkligen. Däremot har jag inte lagt mycket intresse och tid i den kursen men ändå. COMM sedan och om en vecka har vi vårt andra prov.

Träningen idag var lång! Först möte och sedan bort till the Dog Park och en workout där borta. Det var lugnt pass och dessutom möte innan så vi var inte klara förens halv sex i stort sätt. Passet var ganska okej förutom att jag inte hade någon vilja alls idag. Det var ett tufft pass och benen var sega men jag borde nog tagit i mer än vad jag gjorde. Ibland när jag kommer efter Emelie och Alex ger jag i stort sätt upp om jag inser att jag inte kan komma ikapp. Det är en jobbig situation och jag behöver verkligen pressa mig själv men ibland finns bara inte viljan och orken.

Jag kom hem sent, åt lite mat och sedan skrev på min engelska essay. En sida var klar av fyra innan jag kom hem så jag hade en hel del att göra om man säger så.

Inga kommentarer: