söndag 25 oktober 2009

24 oktober - Early morning Halloween costume and dinner and shopping downtown

Imorse var jag uppe väldigt tidigt för halv nio var jag nere på bana och mötte Alex där. Det var däroemot en fin morgon och dag, klarblå himmel och 25 grader och ingen vid, ganska bra för en dag i sent oktober. Vi skulle köra vårt speedpass tillsammans. Egentligen skulle vi göra det alla tjejerna minus Emelie men jag fick tidiga sms om att de andra var för trötta. Jag och Alex däremot fick det däremot gjort på morgonen vilket var så skönt. Själva passet var inte allt för jobbigt men det var sega ben så det gjorde det jobbigare än behövligt typ. Jag hatar det men alltså mina vader är ständigt krampiga och trötta när säsongen börjar gå mot mitten och slutet. Det är en känsla som bara gör bene väldigt, väldigt sega och det försvinner inte för hela säsongen typ. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra åt det.

Sedan kom jag hem och gjorde mig klar för dagens uppdrag! Hitta Halloween kläder! Jag, Emliy, Leigh och födelsedagsbarnet Laura åkte ut till second hand affärerna ute i Goleta. Emily och Leigh hitta en del och jag hitta en sak och kom på min idé som jag tror jag ska på. Jag talar inte om vad det blir än för det är en överraskning. Bildbevis kommer nästa helg men det är ett ganska kul tema.

Nu ikväll har jag varit nere Downtown och träffat Sofia*2 och Hannah. Vi gick först en stund på stan. Jag fick köpt allt sådant där man inte vill lägga pengar på men måste ha; mascara, schampo, deo m.m. Men nu har jag det. Sedan fick jag fixat ett slags abonnemang till min telefon vilket jag tror blir så mycket bättre. Nu betalar jag en avgift och får 1000 sms och minuter i månaden vilket är bättre för innan hade jag typ kontantkort vilket är alldeles för dyrt. Sedan gick vi till min favorit restaurang och åt middag, California Pizza Kitchen! Självklart åt och min favorit sallad, mamma du vet hur god det är.

Dinner with the girls

Sedan skulle tjejerna ut till IV men jag hade inte jätte mycket lust för den bilfärden och jag hade hoppats på samtal från någon Downtown. Däremot ville jag inte sitta och vänta på honom hela kvällen så jag gick upp till The Cliff House till Chris som hade över lite folk. Jag gick faktiskt dit upp helt själv. Det känns alltid lite konstigt att komma helt själv även om man känner folket där men ändå inte hur bra som helst. Det var däremot kul och vi spela beer pong och så. Många skulle till IV så det var inte så mycket folk kvar vid halv tolv så jag gick hemåt. Självklart hade Oli svårt att bestämma sig vad han ville göra, när, var, hur men han ville träffa mig. Ibland känner jag han är så beroende av andra hela tiden att det är jobbigt. Nu sitter jag här och väntar igen på att han ska ta sig hit. Jag hatar att vänta och vara beroende av andra men ändå vill jag vara det. En delad känsla, helt klart. I övrigt har det varit en ganska bra dag och väldigt lång dag och mycket har gjorts.

2 kommentarer:

Frida sa...

Hej Sarah! Angående dina ben, testa med typ magnesiumtillskott. Det måste ju finnas där borta? Det får musklerna att slappna av och att man lättare får blod till dom vid ansträngning. Kanske kan vara värt ett försök! Lýcka till

Sarah sa...

Jag var faktiskt och köpte magnesiumtillskott i veckan och tar det. Det känns också som det funkar. Tack för tipset ändå!