söndag 4 oktober 2009

2 oktober - Home after my fifth time in Bakersfield

Helt sjukt att jag har besökt den där staden fem gånger nu, seriöst förstår jag inte varför folk frivilligt vill bo och leva där. Det ligger mitt i ingenstans i inlandet mitt i Kalifornien. Det är enormt torrt och varmt på sommaren och kalt på vintern.



www.google.se/maps



För att kort sammanfatta en lång dag så gick det riktigt bra idag för oss som lag. Vi vann hela tävlingen på bara 33 poäng och tvåan hade 67 poäng så vi minst sagt utklassade allt motstånd. Coach var riktigt nöjd och vi också. Vi slutade på 2, 3, 7, 8, och 13 plats. Jag kom på 13 plats av 60 tävlande vilket var bra men jag hade hoppats på en bättre tid faktiskt. 21:58 blev det, under 22 minuter i alla fall vilket var målet är det är ett nytt PR men jag hade som sagt hoppats på bättre än så. Det var däremot väldigt varmt och torrt och väldigt svår andats där borta. Jag dog helt och hållet sista kilometern och var rädd att jag inte skulle kunna slutföra loppet alls faktiskt men det gick med en hel del vilja. Det tråkiga är att det känns som jag har så mycket i mig men jag får inte ut det på tävling. Vi var hemma vid halv tio i Santa Barbara igen och alla drog ett djupt andetag när vi kom ut i den friska Santa Barbara luften igen. För slutgiltigt reslutat och kommentarer från tävlingen;


http://www.directathletics.com/results/xc/2108.html och


http://www.sbcc.edu/crosscountry/2009meetstories.php


13 plats/60


Nästa fredag åker vi till LA och tävlar för WSC Preview Meet, ska bli intressant och se hur vi faktiskt står oss jämfört med lagen i vår division.

Inga kommentarer: