tisdag 24 november 2009

24 november - Sometimes I wonder

Imorse hade jag bara matte första timman av lektionen för vi fick quizet vi skulle göra som take-home istället. Jag åkte därför med tjejerna upp till Mesa och fick morgonkaffe vilket behövdes idag. Det blev sent igår och idag skulle jag göra en hel del. Jag skulle nämligen träffa min engelska lärare senare på dagen för att gå igenom mina essayers och bestämma vilka som jag skulle ha med i min portfolio. Jag hann gjort det innan jag väl gick dit och jag fick veta att mina essayers än så länge innan vi har börjat ändra i dom håller bäst nivå i klassen. Det var kul att höra men det är ändå en del att jobba på. Så senare idag har jag suttit med den första och börjat på den andra. Imorgon ska jag nog gå till en tutor och få hjälp med det sista tror jag och göra klart det mesta imorgon. Kan vara skönt om det blir klart så fort som möjligt i helgen eftersom jag har en miljon saker tills på måndag och tisdag och onsdag också tror jag faktiskt.

Inte så men jag vet inte om jag klarar den här negativa inställningen mera. Jag är glad att jag får en paus och får åka hem över julen för annars hade jag börjat fundera på mer drastiska åtgärder. Det hela gör en sjäv ju bara väldigt negativ och nere själv vilket inte behövs.

Imorgon är det vanlig onsdag och sedan är det Thanksgiving. Vi ska fira med Emilys släkt men hennes familj kommer inte ner för hennes syster är sämre nu igen och hade nog fått svininfluensan och fick åka tillbaka till sjukhuset idag igen efter en dag hemma. Jag hoppas hon blir bättre snart även om dom inte kommer.

Inga kommentarer: