tisdag 9 december 2008

9 december (senare) - Tro det eller ej?!

Måste bara tala om vem fick A i Investment and Securities Analysis and Portfolio (min kvällskurs) om inte jag!!!!!!!!!! Hur glad som helst! =)

Jag som har hatat den kursen från första början och trodde att jag skulle bli underkänt det vill säga få ett D i kursen så fick jag ett A (MVG). Hur skönt som helst att veta! Jag som trodde jag var helt ute och cykla i den kursen men tydligen inte. Det gjorde nog mycket att jag inte missa en enda lektion faktiskt och gjorde allting man skulle göra. Men min nivå på det trodde inte jag var så hög men okej då jämför jag ju mig med de andra i kursen som har egna företag och är typ över trettio allihopa. För det är en riktigt svår kurs ändå med alla stocks and bonds och investment i det ena och det andra och varför och hur. Skönt att jag är klar med och att det gick så bra. Så stolt är jag!

Dessutom får jag A i Cross Countryn och så har jag fått Pass i min PD 140 klass (pass/nopass klass) . Så fullpott hittills. Resten av betygen kommer senare i veckan så vi får väl se vad det blir.

Nu ska jag sova för jag är hur trött som helst och har det sista för terminen imorgon klockan åtta men nu kommer jag sova gott! God natt!

Inga kommentarer: