torsdag 11 december 2008

11 december - COLDPLAY



Jag har köpt två biljetter till Coldplay i Stockholm den 22 augusti 2009 nu! Frågan är ju vad man gör i livet vid den tiden men det löser sig. Sådana biljetter kan man ju inte vänta med att köpa heller så i värsta fall får jag sälja dom om jag inte kan. Någon vill ju alltid ha dom. Min underbara Frida ska nog med mig! Kan bli hur bra som helst.

Idag hade jag min första dag av mitt jullov och jag har inte gjort något vettigt alls. Jag gick upp och sen snacka jag med mamma på Skype, ett av våra långa samtal som vanligt. Vi kan aldrig sluta när vi väl har börjat. Längtar så tills dom kommer men det är inte långt kvar. Bara en vecka kvar ås är dom här hos mig! Sedan pratade jag med Amanda och Frida på msn i några timmar till. Vi försökte klara ut alla våra problem och vanligt tjejsnack mellan oss som vanligt. Ni är underbara tjejer. Om man pratar riktigt länge med någon på msn från Sverige känns det nästan som man är där faktiskt. Det känns inte som det är på andra sidan jorden. Vid fyra tog jag i alla fall tag i mitt liv och gick ut på en löprunda. Solen hade börjat gå ner och det var så vackert. Det var nog än av om bästa löprundorna jag någonsin haft. För ett år sen skulle jag aldrig kunna tro att jag skulle kunna känna en sådan känsla när jag faktiskt var ute och sprang men känslan är obeskrivlig. Himmelen är lila-orange och palmerna och havet och allt. Det är så vackert. Jag kunde inte sluta springa heller. Jag sprang efter stranden, ut på piren, förbi skolan, upp i parken och sedan hemåt. Egentligen har jag bara 30 min på schemat men det blev nog närmare 50 minuter idag och jag hade kunnat hålla på mycket längre. Jag kände däremot att jag skulle få skit för det om jag skulle dra på mig några onödiga känningar någonstans om jag skulle springa längre. Det var så vackert det är inte beskriva och inte ens fångas på bild, det måste upplevas. Jag hade det där töntiga leendet på läpparna under hela löprundan och jag mådde så bra.
Ungefär så här vackert var det men jag kan säga att verkligen uppleva det är så mycket mer

Sedan kom jag hem och tog en riktigt lång dusch och gjorde mig i ordning och sedan lagade jag mat. Kyckling och ris, jätte gott. Nu ikväll har jag inte gjort så mycket. Det är så skönt att ha lov! Just nu kom min käre granne och titta in och sa hej med dom där ögonen som bara går i kors och säger du är så söt ska du inte komma ut? Det är sån skillnad på hur man gör i Sverige och USA. Här går man bara in hos grannen och säger hej, inga knackningar förvanigar eller något men det är ganska charmigt det också.

Imorgon behöver jag ta tag i sakerna lite mer men man behöver en sådan här dag också. Imorgon blir det en löprunda, ska fixa en väska tror jag för jag har inget att packa i till LA, packa, sola om det är väder för det, avskedsmiddag inför lovet med alla och ja sen har jag nog inte mycket tid kvar. Tidig sömn får det bli också om jag ska orka gå hemifrån klockan sex på lördag morgon. Sjukt tidigt! Ha en bra fredag allihopa!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad härligt o höra att allt är bra :D.låter helt underbart, hade verkligen velat vara där nu! :) Ha så kul i LA. Här sitter jag o drömmer mej bort till dej :)