torsdag 24 september 2009

24 september Not the week-end… yet

Torsdagar brukar vara sista skoldagen för veckan för min del men nu har jag ju lagt till en kurs på fredagar så nu är det helt plötsligt inte sista skoldagen för veckan.

Idag började dagen med matteprov klockan åtta på morgonen. Jag trodde provet skulle vara lättare och ta betydligt mindre tid. Däremot tror jag att jag gjorde helt okej ifrån mig men om man missar en uppgift missar man i stort sätt åtta poäng vilket är en hel del och kan sänka resultatet ganska mycket. Det kändes ändå okej och nu är det gjort. Sedan såg vi den första av två filmer vi ska se i engelskan som vi ska göra en jämförelse om i vår andra essay. Det var en baseball film, som var helt okej. Jag har bara lite svårt att hålla koncentrationen och ögonen öppna när det kommer till film på lektionerna.

Jag fick träffa coach en kort stund och fick skrivit under papper för att jag ska vara borta två fredagar framöver pga tävling från min lektion. Sedan hann jag betala för min kurs och boka ett nytt möte med en representant från UCSD i oktober eftersom jag hann inte fråga det jag egentligen ville fråga sist för jag blev så paff av alla kurser jag helt plötsligt var tvungen att ta innan våren var slut. Apropå det fick jag ett positivt besked från Santa Monica College idag på mail om att de ska ha sin vinter termin 2010 i jan-feb så om jag vill göra en transfer till hösten ser det ut som det kan gå. Nu finns inga helt oövervinnerliga hinder framför mig i alla fall som det ser ut nu. Det är en lättnad. När jag sprang omkring där idag mötte jag en viss person på campus. Jag helsvettig, för idag var det över 30 grader och sol, och med fulaste kläderna och håret uppsatt i en ful toffs, väldigt jäktad. Jag visade min bästa sida idag, helt klart, eller inte. Vi prata en stund i alla fall innan jag var tvungen att gå till träningen. Han såg däremot bättre ut än vanligt idag.

Träningen idag skulle vara lugn men alla nya övningar efter löpningen tar typ en timma i stort sätt är jobbiga men det kommer ge så mycket. Det var väldigt varmt också men på något sätt har jag vant mig vid klimatet här och klarar av det. Visst är 30 grader och sol varmt att springa i men man klarar det om man vill.

Jag och Emily har sett Gossip Girl ikväll och sedan har jag gjort det som behöver göras för imorgon. Imorgon är det fredag och helg :)

Inga kommentarer: