måndag 14 september 2009

14 september - A new day, a new Monday and a new week – which means a new start

Igår, för att göra en lång historia kort blev inte som planerat och gjorde mig ganska besviken och andra också för den delen. Dessutom bara det blev ännu tydligare att faktiskt; Män är från Mars och kvinnor från Venus. Tyvärr är det sällan och lite som motsäger det. Föresten har jag inte sett den film men kanske borde eller inte. Så igår bröt jag ihop och idag kom jag igen.

Jag bestämde mig för att idag skulle bli en bra dag och det är sjukt vad inställning faktiskt har med det hela att göra.
Det blev en helt okej dag och faktiskt inte alls dålig. Jag ska verkligen försöka tänka på det. Det var mulet och grått och halvklart även den här morgonen men det regna inte som igår morse. Dagen började med environmental studies och quiz vilket inte gick allt för bra, tyvärr. Sedan hade jag mitt första prov för terminen i Communication och det gick bra, men hur bra får vi väl se. Däremot gillar jag prov där läraren faktiskt inte försöker sätta dit eleverna och lägg in saker som är otydliga och oklara för att villa bort en. Det gör inte min Communication lärare alls, utan kan man det så kan man det så enkelt är det. Det är skönt att det faktiskt finns sådana lärare också.

Träningen idag skulle vara det tuffaste passet på veckan, 5*1000m med minskad vila mot förra gången och mer backigt. Ännu en av våra 10 miles pass. Mina ben var väldigt stela och krampaktiga men passet gick riktigt bra. Det var mitt bästa träningspass på hela säsongen och sommaren. Jag gjorde helt klart vad jag skulle, och lite mer faktiskt men ändå dog jag inte utav det. Jag kände mig stark och kunde trycka på, på ett sätt jag inte kunnat på länge. Vi skulle göra dom fortfarande och fortare vilket jag klarade och gjorde min snabbast 1000 m på säsongen, vilket var det sista för dagen och med minskad vila och backar. 4:05 utan problem. Det kändes jätte skönt att få ett sådant här pass nu innan tävlingen på lördag och över lag för jag har haft det tufft. Idag visa jag faktiskt att jag kanske kan vara nummer 3 av tjejerna i laget och det är mitt mål. Nu är benen sega och stela men det känns bra att jag äntligen fått lite svar på allt jobb jag lagt ner. Om så en gång, bättre än ingen.

Nu ikväll har jag varit jätte duktig och skrivit hela mitt utkast till min engelska uppsats på tre sidor. Det tog mig bara så där två timmar. Det är ju bara ett utkast men det är skönt att det för klart i alla fall så man har något att jobba utifrån. Mitt ämne är; Super Bowl och hur obetydligt den kvällen är för så många andra utanför USA:s gränser men hur svårt amerikanerna har att förstå det.

Inga kommentarer: