fredag 11 september 2009

10 september - Pizza and movie-night!

Igår kväll kunde och också somna, runt tolv så jag var glad. Sen var det matte klockan åtta på morgonen men det var inte allt för tråkigt. Dessutom fick jag 30/30 på quizet i tisdags, så det var bra. Engelskan sen och vi lämna in allt för veckan. Visst gillar jag när lärare är roliga, vem gör inte det? Men min engelska lärare tar det ett steg för långt. Han är aldrig allvarlig och skämtar om allt. Bara en sak som att vi ska diskutera vad sport och våld har ihop med så börjar han komma in på jätte långsökta grejer som hur fort vi kör på motorvägen och att alla i USA har vapen och har skjutit någon, fast på ett komiskt sätt. Det vi gör på 2,5 timma hade vi effektivt kunnat göra på en timma, det stör mig. Nästa vecka ska vi lämna in vårt draft till vår första uppsats men idag fick vi lite halvt temat på den.

Träningen idag var okej, lugn men ändå tar den sjukt lång tid vilket är lite jobbigt. Det är få dagar vi bara är där mellan 2-4. Sedan skynda jag mig upp till SS-byggnaden för jag hade sett att UC San Diego skulle ha en representant på skolan i nästa veck som man kunde boka tid med. Så jag fick en tid på onsdag nästa vecka. Det ska faktiskt bli bra och få lite mer information och kunna ställa frågor. Det är ändå ett av mina topp alternativ. Jag vill verkligen åka dit någon helg snart!

Nu ikväll a jag varit med Sofia hela kvällen. Vi gick och handlade och gjorde egen pizza och såg på film hemma hos henne. Det var verkligen jätte mysigt. Pizzan blev riktigt god och gott sällskap :)

Inga kommentarer: