måndag 4 maj 2009

4 maj - En månad kvar och nio månader sedan sist

Idag är det exakt en månad tills jag landar på Landvetter och är tillbaka i Sverige igen. Det är också exakt nio månader sedan jag kom till USA. På något sätt har det gått fort men ändå känns det som jag var här så länge. Fick reda på idag att Amanda inte kommer hit ändå. Så jag hade kunnat åkt hem tidigare. Ganska segt att hon helt plötsligt ändra sig nu igen. Även om jag hade en känsla av det. Mina kompisar i ett nötskal, agerar innan de tänker. Därför ska jag nog nu med Emily hem efter våra finals till hennes systers high school graduation, vilket ändå inte är helt fel. Vad jag ska göra efter det får vi väl se. Sofia ska tydligen hem tidigare än också så jag känner mig lite lämnad här även om Emily ska vara här men hon ska ju jobba. Dessutom fick jag en del hemlängtan idag faktiskt. Har känt mig allmänt dålig idag och jag och Emily kändes också båda som vi gick i vår egna lilla värld idag. Båda kom hem efter första lektionen och slängde sig i sängen och tala om hur dåligt vi kände oss. Båda utbrister ”Swin flu”. Tror då inte det är det men man vet ju aldrig i det här landet. Ingen har ännu fått det i Santa Barbara men i områdena runt omkring.

På onsdag får vi tillbaka våra grupparbeten i Business, jag hoppas, hoppas att det är ett A på det. Hade varit så skönt. Fick däremot reda på mitt resultat på min senaste inlämning i ekonomin vilket var ett A så jag behöver inte göra sista inlämningen men jag ska nog göra den ändå för det är bra inför vår final om inte annat. Jag har 102 % i kursen inför vår final men den är 40 % av betyget så jag måste ändå klara den hyfsat bra för att få behålla mitt betyg men det är ändå skönt att ha så pass bra.

Jag och tjejerna kom precis hem från Goleta. Var ute på Sports Authority för Leigh behövde lite grejer. Jag älskar löparkläder och träningskläder så synd bara att det är så dyrt. Det finns så mycket snyggt. Ska nog däremot vänta med att fixa nya grejer tills jag kommer hem igen. Sedan gick vi en runda inne på Casco, lagervaruhuset, där vi åt dagens middag i stort sätt. De har alltid massa prov saker så man kan äta sig ganska mätt där. Jag är däremot hungrig nu och borde laga mat men har ingen större lust alls. Jag längtar tills att få komma hem och få äta mammas mat! Sak nog äta något ändå och se på senaste avsnittet av Gossip Girl och drömma mig bort.

1 kommentar:

sofia sa...

Speaking about Swine Flu. Jag är sjuk! Känner mig febrig men tog nyss tempen och det var ok. Blev lite skraj när jag gick in på pipeline och det stod om swine flu alert. att om man har feber och hosta/värk/snuva/halsont/whatever så ska man GENAST ringa läkare. :S
Är för övrigt lagom exalterad över att om exakt tre veckor sitta instängd i ett plan och andas samma luft i 11 timmar. Yum.