söndag 23 augusti 2009

23 augusti - Det fortsätter bara i samma mönster

I natt hade jag svårt att sova, är fortfarande väldigt jetlagad. Att vakna klockan tre på natten och vara hungrig för att det normalt är middagstid är inte något allt för kul. När jag kom upp stod Leigh och gjorde amerikanska våfflor till både henne och mig. Väldigt gott och något jag vet mamma är riktigt avundsjuk på. Det var självklart väldigt gott och väldigt amerikanskt. En kort löprunda fick jag också avklarat på morgonen. Det var sega och stela ben efter allt flygsittande men jag tog mig fram och tillbaka. Allt ser då ut som när jag åkte, inte mycket har förändrats.

Sedan skulle jag prata lite med mamma och pappa på Skype. Jag hatar Skype, för hundrade gången. Det funkar aldrig. Det gör mig bara arg och frustrerad. Där hade jag suttit och väntat i över en timma inomhus när vädret var fint och sedan funkar det inte. Jag gick därför nere på stranden och solade med Leigh i några timmar. Så nu har jag fått lite mer färg men inte bränt mig som Leigh i alla fall. Stackaren är helt röd.


Jag vet inte om man någonsin vänjer sig eller börjar gillar att laga mat och äta själv. Det är något av det tråkigaste jag vet. Jag trodde jag skulle få tillbaka min laga mat glädje efter en sommar hemma med alla mat bra serverad, men nej. Middag blev det i alla fall.

Sedan skulle Leigh upp till Crazys och köpa bröd och jag hängde med för att göra något. Där upp träffa jag Paige. Och även om det var förvånade på ett sätt, var det ändå väntat. Hon hade fått jobb där men det var inte själv grejen utan att hon hade slutat i laget. Hon berätta om hur alla gamla, från förra året, hade slutat. På något sätt har jag haft en konstig känsla av att det här kunde hända. Så nu är det bara nya personer i laget förutom Fabian. Coach är lite för seriös för ett college lag ibland och skrämmer iväg folk som bara vill vara med för att de gillar att springa. Dessutom som Paige sa, hon tyckte inte det var kul längre och det tar för mycket tid. Andra året kan vara tufft och hon kände hon ville ha mer fritid också. Väldigt, väldigt tråkigt och jag vet inte hur jag känner för det här. Att de andra tjejerna inte skulle vara kvar var inte så förvånande men att även Paige slutat var mer förvånande och tråkigt. Imorgon kommer bli mer än intressant på träningen. En del av att vara med i laget i år igen var ju tjejerna i laget. Nu blir allt nytt och det känns som att om man ska vara med får man verkligen seriöst gilla att springa och vara seriös. Att ha kul och få nya kompisar är kanske inte föra prioritet. Jag blev väldigt delad när jag fick höra det här. Ok, man har två veckor på sig att kunna hoppa av kursen och få pengarna tillbaka men ändå. Jag ska inte vara för negativ till det hela men det känns som inget riktigt går som det ska, det fortsätter bara i sommarens mönster. Vi får se imorgon men Emelie, en svensk tjej, ska vara med vilket kan bli kul. Jag går dit med positiv inställning imorgon så får vi se vad det blir.

Imorgon börjar alltså skolan. Jag börjar klockan 9:35 med Environment Geology och sedan har jag direkt efter det Interpersonal Communication 11:10 och sedan Cross Country 14:00. Jag vet inte riktigt om jag är redo att börja skolan imorgon men det är inte så mycket att fundera över utan bara köra på. Önska mig lycka till imorgon!

1 kommentar:

Amanda sa...

Lycka till! Kul att du har börjat skriva igen, alltid roligt att följa dig och läsa om hur det går där borta. Ha det bra! =)