måndag 19 maj 2008

Monday

Idag har varit en sån där dag när man har planerat för mycket för att det ska bli något bra av det. Dagen har innefattat; (läs inte om du inte okrar höra på någon som gnäller för de gör jag, men jag kände jag behövde det för min egen del)
valsträning inför balen på lördag,
sedan skynda sig iväg för att klippa mig och håret blev kort vilket inte var så kul,
sedan plugga jag det sista till provet,
hade svenska lektion där jag fick reda på "det har ju inte gått så bra för dig i den här kursen men du kan klara MVG om du gör sista grejen klockren" och frågan är orkar man det?!
sen hade jag prov Internationell Ekonomi (sista provet förresten under min gymnasiettid nu är det bara arbeten kvar) vilket gick helt okej ändå hoppas det räcker,
sen var det mitt favoritämne Meditation och Stresshantering som bara gör mig stressad öer att tänka på det. Han sa för övrigt till mig att jag fick MVG+ på arbetet men väger ändå i kursen så jag måste vara med på lektionerna som är kvar så jag kan få mitt betyg för "4 gånger är mycket mer än 3 och när du vägen och så" apropå min inflikning om att jag har körlektion och borde jag boka av den "men lilla du man går i skolan för att vara här" har han mage att säga till MIG som varit borta 3 (!!!) gånger i en kurs där närvaron är 50% av alla varje gång ungefär och jag har typ bäst närvaro av alla!!
Sedan skynda jag mig till körlektionen och övade vändning och parkering och körde åt vänster när jag skulle höger
sedan cykla jag hem i regnet och kom till slut hem!
Väl hemma har jag inte orkat plugga men jag var ute och sprang en rund fasten vaden inte är riktigt bra än men jag behövde det. Fick göra av med lite frustrerande energi!! Kan behövas när man inte sprungit på en vecka pga av att man varit sjuk och haft ont. Jajaj nu har jag slutat klaga hoppas någon har överseende med det.

Men...
glöm dina beskymmer för imorgon kommer nya!

Inga kommentarer: