tisdag 13 maj 2008

Everything has an ending

Oj vad länge sen det var jag skrev men det har varit så fullt upp att man inte ens har hunnit reflektera över vad som hänt typ.


Mindre än tre månader kvar tills jag flyger iväg från Sverige!

Jag har bokat flygbiljetten till USA nu! 3 augusti lyfter planet från Arlanda 11:05 mot mitt livs äventyr. Jag ser verkligen fram emot det även om det kommer blir tråkigt att lämna alla här hemma för ett år men alla kommer ha så fullt upp ändå så ett år kommer gå fort. Det känns bara så konstigt att det verkligen ska bli av, en dröm jag alltid drömt om som helst plötsligt blir verklighet men det är lite svårt att frösåt det då. Tyvärr har vi fått nej eller vi står på reservplats till det boendet vi har sökt vilket är tråkigt och lite jobbigt för nu måste man börja söka andra boenden. Dessutom har mina kursval blivit mer komplicerad än vad de var innan för att jag fick andra rekomendationer nu av Kilroy. Men det blir någon typ av business men vad får vi se, de beror på om jag vill ha möjligheten att stanna kvar mer än ett år eller inte egentligen men vi får se. Det är så mycket grejer och papper som ska fixas plus allt här hemma här och nu.

Studenten närmare sig verkligen! Bara 22 dagar kvar nu och stundentklänningen, skor, mössa och allt är fixat. Lika så balklänningen och balskor och väska =) Det är jätte fint. Jag längtar verkligen!I helgen hade jag faktiskt en riktigt kul helg, vilket var länge sen. Jag jobbade ifs båda dagarna men i fredags var jag med Amanda på stan och sen Chez en stund vilket var mysigt. I lördags fira vi Linda som har fyllt 19 och gick sen till Ferdinand där vi alla hade riktigt kul! En lyckad kväll helt enkelt! Här är lite bilder från kvällen:

Jag och Christine på Ferdinand.


Alina, Jag och Amanda innan hos Linda.

Nu ska jag forsätta med pluggandet men jag börjar se ett slut på det här nu. Sen blir det övningskörning och hämtning av Tobias från träning. Körning börjar gå riktigt bra också vilket är jätte skönt. Har tagit 5 lektioner nu och vilken skillnad från första lektionen. Jag gör verkligen framsteg faktiskt. Så ett körkort innan jag åker ska inte vara allt för omöjligt.

Ha en bra dag gott folk!

1 kommentar:

Sara Håkansson sa...

Hej! Va kul att du ska åka iväg! Kul för dig, har en kompis som drar till Amerikat snart för att vara Au-pair! Hoppas allt är bra med dig annars!


Remember me? :D